قیمت محصول : 2500 تومان
برند : Parsi
مالت پس از طی 3 مرحله خیساندن، جوانه زنی و کوره گذاری به دست می آید. هدف از مالت سازی، فعال کردن برخی از آنزیم های موجود در جوی مورد استفاده، برای تولید ترکیب هایی همچون پپتیدهای کوچک، اسیدهای آمینه آزاد و قندهای قابل تخمیر است. نوشیدنی پارسی، فرآوردهای تهیه شده از مالت جو است. به طور کلی نوشیدنی مالت از مخلوط شدن جو، رازک و آب تشکیل شده است و میتواند به صورت سااده و یا طعمدار عرضه شود و برای نوشیدنی حاضر، از عصارهی لیمو استفاده شده است. این نوشیدنی علاوه بر فسفر و پتاسیم سرشار از ویتامین B است و میتواند بسیاری از بیماریها را بهبود دهد. نوشیدنی مالت به دلیل وجود دانههای ذرت شیرین شده، برنج و دکستروز، نسبت به ماءالشعیر طعم شیرینتری دارد. تفاوت مزه ها به دلیل این است که در تولید ماءالشعیر از نوعی مخمر استفاده میشود که در مرحله تخمیر به سمت بالای مایع شناور میشود و بعد از آن محتویات قندی آن با استفاده از دستگاه جمعآوری میشود و سبب تلخ شدن طعم ماءالشعیر میشود. از سوی دیگر، برای تولید نوشیدنی مالت از مخمرهایی استفاده میشود که قابلیت شناور شدن را ندارند، به همین علت مواد قندی در مخازن تولید نوشیدنی تهنشین شده و باعث میشود که طعم آن شیرین تر شود. اگرچه برای تولید ماءالشعیر میتوان از هر یک از این دو نوع مخمر استفاده کرد، اما برای تولید نوشیدنی مالتتنها از مخمر تهنشین شونده استفاده میشود.مالت
هرم غذایی
تفاوت نوشیدنی مالت و ماءالشعیر
تصاویر بیشتر
فلش مموری فیلیپس مدل Snow-FM16FD70B ظرفیت 16 گیگابایت
اس اس دی اینترنال گیگابایت مدل GP-GSM2NE8128GNTD ظرفیت 128 گیگابایت
فلش مموری کیماشی مدل sheet ظرفیت 16 گیگابایت
فلش مموریOTG پتریوت مدل Stellar Boost XT ظرفیت 16 گیگابایت
باکس تبدیل Sata و هارد USB 3.0 وسترن دیجیتال مدل My Passport Ultra